Toiminta

Mesda-Finland Oy edustaa Guangxi Mesda Engineering Machinery Equipment Co. Ltd:tä, joka valmistaa ammattikäyttöön tarkoitetut tela-alustaiset leukamurskaimet, iskumurskaimet, kartiomurskaimet, kuljettimet ja seulat, jotka soveltuvat erilaisten raaka-aineiden ja rakennusjätteiden murskaukseen ja lajitteluun.

Nämä liikkuvat laitteet valmistetaan pääkonttorissa Nanningissä, Guangxissa, missä kehitetään maailman edistyneimpiä murskaimia ja seulontatekniikoita. MESDA:lla on merkittävä asema tela-alustaisten murskaimien ja seulojen globaaleilla markkinoilla. Jatkuvan tuotekehityksen johdosta on saatu luotettavat koneet, jotka mahdollistaa tuotannon maksimoinnin.

Innovaatiomme ja tietomme perustuvat pitkään kokemukseen! Niin turvallisuus kuin ympäristöstä huolehtiminen, ovat toiminnassamme keskeisiä asioita.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja mobiilimurskaukseen! Laatu alkaa raaka-aineesta!

MESDA: n aloittaman murskaimien ja seulonnan vallankumouksen jälkeen, yhä useammat ihmiset ovat hyväksyneet ratkaisumme. Tällaiset muutokset ovat juurtuneet syvästi ihmisten mieliin, ja monet toiminnat ja rakentamisen prosessoinnit ovat muuttuneet koneiden myötä. Tämä on MESDA:n missio, ”Muutoksen ajaminen”!